Transporto priemonės identifikavimo numeris yra unikalus kodas, suteiktas kiekvienai transporto priemonei. VIN numeris leidžia jums gauti svarbios informacijos apie automobilį ir jo istoriją. Šie duomenys gali būti ypač naudingi perkant antrinės prekybos automobilius. Patikrinus VIN numerį „Hyundai“, be kitų dalykų, galima patikrinti, ar automobilis nebuvo pavogtas, apgadintas ar modifikuotas. Taigi, kur rasti „Hyundai VIN“ ir kaip jį iššifruoti? Skaitykite mūsų straipsnyje.

Hyundai – VIN numerio dekodavimas

Unikaliame transporto priemonės identifikavimo numeryje yra daug svarbios informacijos apie automobilį. Iškodavus VIN „Hyundai“, be kitų dalykų, galima patikrinti, ar dabartinę automobilio įrangą transporto priemonėje iš pradžių įdiegė gamintojas. Be bendrų automobilio parametrų, tokių kaip dažų spalva ir modelio metai, VIN patikra „Hyundai“ taip pat leidžia perskaityti svarbią informaciją apie transporto priemonės istoriją. Tai ypač naudinga, jei kas nors nori įsigyti „Hyundai“ transporto priemonę iš užsienio, nes iššifravę važiuoklės numerį galėsite patikrinti nuosavybės istoriją ir ar automobilio rida yra teisinga. VIN dekoderis taip pat leis jums patikrinti avarijų istoriją ir turėti prieigą prie pavogtų transporto priemonių duomenų bazės.

Hyundai – kur rasti VIN?

Surasti „Hyundai“ VIN gali užtrukti. Juolab, kad gamintojai kodą įdėjo ne tik priklausomai nuo automobilio modelio, bet ir nuo metų. Taigi, kur yra „Hyundai i30“ VIN? 2012 – 2015 metais VIN numeris buvo uždėtas ant fiksuoto elemento ant grindų priešais keleivio sėdynę arba šalia sėdynės. Tačiau 2016 m. „Hyundai i30 VIN“ yra trijose vietose: prietaisų skydelio dangtis kairėje pusėje, priešais keleivio sėdynę arba šalia sėdynės, ir kairiajame viduriniame stulpelyje. „Hyundai Elantra“ turi panašius VIN numerius. Rečiau mūsų keliuose „i40 VIN“ ant fiksuoto elemento yra ant grindų priešais keleivio sėdynę arba šalia sėdynės. Savo ruožtu populiariame „Hyundai ix35“, pagamintame 2013–2015 m., Kairiajame viduriniame stulpelyje ir priešais keleivio sėdynę yra plokštelė su VIN numeriu. Surasti VIN numerį, neatsižvelgiant į tai, ar mes susiduriame su „Hyundai“ pagal „Santa Fe“, „Tucson“ ar „Sonata“ modelį, gali būti iššūkis, tačiau verta patikrinti važiuoklės numerį ant antspauduoto nuolatinio elemento. Iškilus sunkumams surasti važiuoklės numerį automobilyje, galite naudoti patikrintus įrankius, kurie greitai pasakys, kur yra „Hyundai“ VIN.

 

Hyundai – VIN patikrinimas

„Hyundai“ VIN dekodavimas leidžia perskaityti svarbią informaciją apie automobilį. Tai daugiausia dėl to, kad transporto priemonės istorijos ataskaitoje gali būti informacijos apie tikrąjį odometro rodmenį, galimą remontą, avarijas ar įrangą. Ir kaip žinote, šie parametrai vaidina svarbų vaidmenį perkant automobilį, ypač jei į šalį buvo atvežtas „Hyundai“. Taigi, kaip patikrinti „Hyundai“ VIN? Tiesiog užpildykite žemiau esančią formą ir naudokite nemokamą arba mokamą „Hyundai“ transporto priemonių istorijos ataskaitos versiją. Taip pat verta prisiminti, kad visos transporto priemonės istorijos ataskaitos kaina yra maža, palyginti su kaina, kurią galime sumokėti už automobilį, kuriame yra paslėptų problemų.